Direktlänk till inlägg 24 september 2015

Är Eu emigranterna som besöker oss parasiter, ohyra, kackellackor ?

Av tommy norum - 24 september 2015 23:00

   

Vi har fått ett samhälle med livrädda byråkrater, myndigheter och politiker som inte törs ta tag i de samhällsproblem där det finns risk att bli anklagad för främlingsfientlighet. Heller blundar man men som i sin förlängning blir jus denna främlingsfientlighet där medborgarna i sin frustration , desperation till slut tar lagen i egna händer.
Vi har redan sett exempel på detta ute i samhället.


 

Här har vi ett fritidshus som EU emigranter tagit sig friheten i att bryta sig in och bo utan att ägarna får hjälp med att avhysa dem.


 

Efter att ha sett tv programmet Uppdrag granskning om EU emigranter så får man bilden av en samlig FRÄMST från Rumänien, Bullgarien många är romer som tar för sig i det Svenska samhället och där man gömmer sig bakom fattigdomsfasaden som gör att våra politiker, myndigheter har svår att ingripa med risk att bli kallade fascister, främlingsfientliga, nazister allas rätt till ett drägligt liv mm mm.


Det förekommer kriminalitet, man ockuperar annans egendom, man till och med bryter sig in i sommarstugor som sedan hyrs ut till emigranter  utan att myndigheterna vill agera för att avhysa dem.

Polisen bryr sig inte trots signaler från de boende runt de läger som växt upp vad som föregår. Först när ett TV team kommer till Högfors så visar sig polisen på platsen och kör med den vanliga visan det saknas resurser.

Att dagens razzia bland emigranterna gav till resultat att man upptäckte ett 20 tal bilar som används i trafiken som var oförsäkrade, oskattade och belagda med körförbud. Man hittade också stöldgods.


 Man kan ju undra hur man prioriterar sina resurser hos polisen ? .


Här köper svenskar och eu emigranter upp fallfärdiga hus billigt från kronofogden som sedan hyrs ut. Att man har rätt att vistas i Sverige i 3 månader det verkar inga myndigheter bry sig om varken i Högfors eller i Malmö som också Uppdrag granskning besökte. Man kan kanske förstå att i dessa hemländer de kommer ifrån har en negativ attityd till romer om man också där struntar i samhällsregler, man skräpar ner, man ockuperar privat mark utan att myndigheterna vill hjälpa till med avhysning.

I centrala Malmö så har ca 400 emigranter ockuperat ett privat markområde med en kåkstad där de sanitära spåren blivit bedrövliga. Man kastar sopor på marken trots att det finns container att lägga soporna i. Man gör sina naturbehov runt en närbelägen kyrkogård där man också förser sig med de vattenkannor som är till för gravskötsel.

Man utför sina sexuella drifter i omgivningen där spåren av utslängda kondomer runt lägret visar var man håller på. Man har satt upp toaletter men dessa används inte för det är ingen som vill städa dem. I mina ögon en samling romer som inte vill ta seden dit de kommer utan vill leva enligt sina egna regler i det land de har förmånen att få gästa

. Inte underligt att de blir kallade kackerlackor , ohyra och parasiter på nätet när vi ser hur de beter sig när de besöker vårt land .Och frågan är väl om inte det är våra politiker med myndigheter som skapar främlingsfientlighet i samhället med sin oförmåga att agera mot det som kom fram i TV programmet Uppdrag Granskning.





Se hela programmet genom att klicka på adressen

http://www.svtplay.se/video/3795399/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-avsnitt-5-1
      

 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

25 september 2015 08:45

Om nu inte varken polis eller kronofogde vill eller kan freda, vare sig person eller egendom, måste den enskilde medborgaren ta saken i egna händer.

Jag måste ju erkänna att jag trodde i min dumma enfald att den svenska demokratin och dess rättsväsende anno 2015 hade kommit så långt i sitt framåtskridande att medborgarens egendom var skyddad i lag och att det var polisens uppgift att beivra brott enligt denna lag.

Men nu visar det sig att både polisen och kronofogden står som dumma fån och kan inget göra när det väller in i landet personer som stjäl andra egendom.

Det retar mig också att polisen titt som tätt använder ordet "uppsåt" som om det vore en universell medicin mot att slippa gripa in mot kriminella element. Här har alltså folk med våld brutit sig in i en privatpersons hus och bosatt sig där och polisen kan inget göra. De motiverar detta med att det finns inget "uppsåt".


Synonymer till ordet uppsåt är: avsikt, föresats, syfte, plan, strävan, intention, mål.
... medan svensk polis inte finner något "uppsåt".
Vi svenska medborgare däremot, vi ser uppsåtet. Något fel på poliserna måste det vara!

Nu hörde jag på radion för en tid sedan att de aspiranter som skulle tas in på poliskolan inte behövde ha läsförståelse. Det verkar som om de inte heller behöver ha något förstånd överhuvudtaget.

Sverige går mer och mer mot total anarki där alla kan bryta sig in i vilket hus som helst och bosätta sig där utan att polisen gör något åt det - för de ser inget "uppsåt".

Sen kan vi börja hyra ut grannarnas hus åt utlänningar och stoppa pengarna egen fick utan att polisen ser något olagligt i det bedrägeriet.

Och för att kunna anmäla brott måste vi vara "behöriga". Vilket betyder att om inte brottet angår dig ska du bara hålla käften.

Sverige är fantastiskt!


Synonymer till ordet fantastisk är:
storartad, underbar, sagolik, oerhörd, fenomenal, fabulös, formidabel, enastående, obeskrivlig, makalös, lysande, toppen, jättefin; otrolig, osannolik, overklig, sällsam, bisarr, absurd; vidunderlig, omåttlig, enorm, svindlande, mycket stor, hissnande

.

 
Ingen bild

Dag Bomqvist

30 september 2015 08:41

"Parasiter" är nog det bästa ordet. Ett ögonvittne berättar:
https://www.youtube.com/watch?v=8U36fCE_vCE&feature=player_embedded

 
Ingen bild

Dag Bomqvist

1 oktober 2015 08:37

The Rinkabyfältet Refugeecamp, Kristianstad, Sweden:
http://ledarsidorna.se/2015/09/the-rinkabyfaltet-refugeecamp-kristianstad-sweden/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards