Direktlänk till inlägg 17 mars 2017

Sverigedemokraterna är klart det näst största partiet i den senaste opinionsundersökningen.

Av tommy norum - 17 mars 2017 07:00


Sverigedemokraterna växer så det knakar. Om den här tendensen håller sig till valet så kommer SD bli det största partiet 2018. Medan väljarna flyr Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Moderaterna så växer Centern och Sverigedemokraterna så det knakar i opinionsmätningarna. Till och med KD har kravlat sig upp över 4% strecket. Kanske är det en del moderat sympatisörer och en och annan Liberal som tröttnat på Björklunds  politik där man  tycks tro att en ökning av lönerna löser alla problem. .

   

Trots intensiva försök från både media och politikeretablissemanget att sätta stopp för SD:s framfart så har medborgarna genomskådat alla försök att med desinformation göra partiet oseriöst utan fortsätter att ge partiet sitt stöd i opinionsmätningarna.

 

Den tiden är förbi när media ensamma på täppan kunde dirigera väljarna åt vilket håll de skulle gå i politiken. Nu finns det andra kanaler att söka information på till förtret för media maffian.  Att det sedan finns vanliga medborgare som också försöker ge bränsle till brasan med mer eller mindre oseriösa påståenden om SD på Facebook sidorna ger väl närmast ett patetiskt intryck när de mestadels rör sig så långt från verkligheten man kan komma i sin naiva drömvärld. .  

 

 


Anna Kinberg Batras kris blir allt djupare.

 

En ny mätning från Aftonbladet/Inizio visar att Moderaterna tappar kraftigt och nu bara har stöd av 17,6 procent.

Sedan valet har partiet tappat var fjärde väljare.. Men kan man vänta sig något annat när man har en partiledning som inte riktigt vet vilken fot man skall stå på i politiken.

 

tn

 
 
Ingen bild

Svenska Hjärtan

17 mars 2017 12:06

Undersökningar i all ära. En fingervisning är det nog i stort. Men det är hög tid att SDs lokala representanter över hela landet börja synas lite mer.

Familjepolitiken i kommunerna, skolan, samhällsordningen, invandringen, lagar..osv.

Representanter som är pålästa och kan uppföra sig som man kan förvänta sig utav förebilder.
Saklighet och ett representativt yttre. Inga Nissar som sitter och svassar på lokala krogen och gör bort sig.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

19 mars 2017 10:15

Signaturen Svenska Hjärtan efterlyser ”Lokala representanter för SD” och vill att de ska synas mera.

Sverigedemokraterna i Åmål är redo. Vi har en arbetsgrupp som jobbat sen ett halvår tillbaka i Åmål. Och snart skall vi bilda en kommunförening. Sen blir det att fortsätta, med början i vår att fram till valet 2018 sprida SDs politik i Åmål, bl. a. via flygblad och förbereda för valet.

Men det ska vara ”Representanter som är pålästa och kan uppföra sig som man kan förvänta sig utav förebilder.” Det där är kanske lite svårare. Dels därför att alla är vi nybörjare och måste sätta oss in i en rad olika politiska frågor. Detta gör vi också, delvis på våra medlemsmöten. Alla har vi heller inte samma bakgrund, förutsättningar och intressen. Så för att du ska kunna få svar måste du kanske ge den du frågar lite tid att sammanställa ett svar till dig. Men svar kommer du att få.

Sen det där med oförvitligheten. Nu är det väl inte många av oss som är syndfria. Kanske inte du heller? Och i många stycken felar vi ju alla. Och däri ligger väl också en viss poäng. En vanlig människa som kommer ur folket, ur olika samhällsklasser, med alla de fel och brister vi människor har, har ju också då en viss förståelse för de människor som de skall hjälpa. Därmed tar jag ingen i försvar. Men de som idag jobbar inom SD i Åmål är det ingen som springer omkring klockan tre på natten och slåss i någon krogkö – vad jag vet i alla fall. Det är hyggligt och städat folk och de vill Åmåls kommuns invånare det allra bästa. Vi vill förändra till det bättre. Så att finna felfria och oförvitliga gudar bland människor synes mig hart när omöjligt.

Sen efterlyser du: ”Saklighet och ett representativt yttre.” Jag tror mig förstå vad du menar, men varför frågar du inte efter deras inre? Just därför att det som är inom en människa färgar hennes yttre.

Nåväl, dina kloka tankar har jag tagit till mig och jag hoppas verkligen kunna leva upp till dina förväntningar. Och varje röst på SD i valet 2018 hjälper till att förändra Åmål, och hela Sverige, till det bättre. För som det nu ser ut i samhället, och som Tommy Norum så klart påvisat i sina inlägg, så kan vi inte bara ha det.

Och vill du vara med i det politiska arbetet så är du mer än välkommen att söka medlemskap i SD och också komma på våra möten. Varför inte jobba för att bli med på valsedeln och sen bli inröstad till kommunfullmäktige där du verkligen kan på verka politiken i kommunen?

Börja med att bli medlem genom att sms:a ditt personnummer till 073 012 16 99. 200:- kronor i årlig medlemsavgift eller 1500:- kronor för ständigt medlemskap.

Får vi se dig bland oss på våra möten och i vårt fortsatta arbete för ett bättre Sverige?

Vänligen

Dag Blomqvist
Gruppledare för Sverigedemokraternas arbetsgrupp i Åmål

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards