Direktlänk till inlägg 13 september 2013

Begränsa invandringen för att stävja ett ökande utanförskap och segreation.

Av tommy norum - 13 september 2013 07:00


 


Nu ser vi mer och mer tydligt de negativa spåren efter det mångkulturella samhället som så många politiker vurmar för. En ökande segreation  och utanförskap främst i våra storstäder där getton växer med ökad kriminalitet som följd.


Fortfarande så vill inte en del partier ta till sig den negativa samhällsutveckling som nu sker utan fortsätter i samma spår genom att prata sig varma för det mångkulturella samhällets fördelar men där en total tystnad råder över de nackdelar som den utvecklingen ställt till med.

Vi har överfulla fängelser som till stor del är befolkade av ett klientel med  invandrarbakgrund. Vi ser hur skolan har förändras där inte bara skolresultaten sjunker som en sten i vattnet och där våra politiker står handlingsförlamade över följderna när främst ungdomar med invandrarbakgrund inte hänger med och lämnats vind för våg i ett samhälle där arbetsmarknaden fodrar minst gymnasiebetyg för att överhuvudtaget skall ha en chans för ett få ett arbete.

Prat med versioner hit och dit som hittills verkar omöjliga att uppnå är det enda resultaten av det eländiga samhällstillstånd som våra politiker skapat.


Skolan är överhopade med elever som tar med sig en kulturell kvinnosyn där mord inte är sällsynt för att upprätthålla hedern som är så viktig i många kulturer .. Skolan har också fått ett hårdare klimat där numera verbala uttryck är mer omfattande och är ett tecken på en nedvärderande kvinnosyn från en annorlunda kultur som nästlat in sig i vårt samhälle. Här har våra politiker mer värnat om invandrarfamiljernas ekonomiska status där familjerna får ekonomiska bistånd och pensioner till sina anhöriga som i en del fall överstiger våra egna fattigpensionärers ekonomiska villkor.

Vi tar in stora befolkningsgrupper från de afrikanska länderna med en nästan obefintlig skolgång och där troligtvis många inte har en chans att få ett arbetet under sin livstid utan kommer att bli en ekonomisk belastning för samhället i all framtid.


Vi ser också att det finns personer med invandrarbakgrund som kommer hit ordnar till sin försörjning med sjukpension och sedan flyttar hem och lever gott på Svenska staten där också våra flata myndigheter har en stor del i skulden med den obefintliga kontrollen med naiva tjänstemän som tror alla om gott.


Främlingsfientliga kallar politikerna sina motståndare när de pekar på avigsidorna av en för stor invandring som håller på att förändra hela samhället till något som ingen känner igen sig i där kriminalitet, utanförskap, segreation , ökad arbetslöshet framförallt bland  invandrarna, en förändring av vår kulturarv där man mer fokuserar sig på att anpassa svenskarna till andra kulturer än tvärt om., en förhärskande kvinnosyn som tillåts förekomma där man mer ser till förståelsen för traditioner, utan att skarp reagera över ett tillstånd, där kvinnan roll är att gömma sig och inte delta i samhällets utan allt skall ske på mannens villkor .


Tyvärr så står nästan hela politikåren och tittar på hur Sverige sakta men säkert förändra till det sämre till förmån för att känna tillfredställelse för att bli sedd som världens samvetet där man inte sätter några begränsningar på hur många invandrare tillåts komma in.

Vi får väl se hur länge de Svenska medborgarna tillåter en sådan politik vara rådande i framtiden.

Kanske inte så konstigt att Jimmy Åkesons parti Sverigedemokraterna är dubbel så stora som de partier som ser ökad invandring som en naturlig del i Sveriges utveckling där väl  Folkpartiet, Centern, Kristdemokraterna med Vänsterpartiet pratar sig varma för en ökad invandring .

Att de sen balanserar runt 4% strecket med risk att åka ur riksdagen  borde väl ändå ge en tankeställare vad det kan bero på

 
 
Ingen bild

Moder Svea

13 september 2013 09:18

Varför inte ställa upp för SD i kommunalpolitiken?

 
Ingen bild

Fd Åmålsbo

13 september 2013 10:24

Reinfeldt pratar sig väl också varm för en ökad invandring. Det var han som å Alliansens vägar gjorde den huvudlösa överenskommelsen med Miljöpartiet om migrationspolitiken.
Tydligen tycker Nya Moderaterna att fler bidragstagare till landet och ökad kriminalitet är något positivt. Jag tror inte att gamla Moderaterna hade gjort det.

 
Ingen bild

silvio

13 september 2013 22:05

Skall vi ha råd med denna massinvandring så måste vi öka vapenexporten...Ganska ironiskt egentligen...Kråkan vi skjuter på dråsar rätt i skallen på oss...
Reinfeldt har lovat att han aldrig kommer att samarbeta med SD.
så vi får väl nästan ta för givet att han är utbytt före nästa val..när SD:s röstresultat är färdigräknat..
Stå på er alla som är trötta på krimminalitet och höga skatter
..än finns det hopp..glöm inte kyrkovalet på Söndag

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

13 september 2013 23:27

Invandrarna är det inget fel på. Det är invandringen det är fel på! Om all stolarna runt matbordet redan är upptagna av våra egna barn och gamla, varför då öppna dörren för ytterligare att få komma in och äta?

Och arbeten finns det inte ens åt våra egna barn, varför då öppna dörren för ytterligare invandring?

Politiker måste vara de absolut dummaste människor som finns. Och där ligger det mesta av problemet. Om vi nu ska ha politiker så borde vi ju rösta in sådana politiker som åtminstone kan läsa, räkna och skriva. Och som besitter läsförståelse.

Och vi borde kräva av dessa beslutsfattare att de läser in sig på det ämne de ska fatta sina beslut i. Men då de "inte ens vill" läsa på i ämnet är ju allt dömt till undergång. Och det är detta vi ser mer och mer av ske inför våra ögon. Det är politikerna som skapat, och forfarande, skapar problemen i samhället. Det är politikerna som utgör själva problemet.

Dag Blomqvist
Ånimskog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards