Direktlänk till inlägg 15 april 2014

När skall Jonas Sjöstedt ta ansvar för sina vänsterungdomar ?

Av tommy norum - 15 april 2014 07:00



När skall Jonas Sjöstedt ( v ) få ta samma ansvar för sina vänsterungdomar som Jimmy Åkesson (SD ) får ta för sina när de flippar ur ?


Här har demonstrationer med våld , brandbomber satts i system och läser man artikeln här nedanför så får man nästa känslan av att vänstern tar sina idéer från Ryssland när man använder demokratin som ursäkt för sina  handlingarna. Lika värde för alla, det gäller tydligen inte de gästarbetare man hoppar på och ifrågasätter deras existens i Sverige när de är här arbetar förstår man när man läser artikeln här nedan.

Här är det vänstern som har tolkniongsrätten förstår man med den attityden. Kanske på tiden att massmedia börjar titta närmare på vänsterns härjningar i samhället där man i demokratins namn försöker sätta stopp på viljeyttringar som inte sammanfaller med vänsterns ideologi. Det är väl ungefär som Putin i Ryssland tolkar ordet demokrati.




Åtta vänsterextremister åtalas

11 april

 Revolutionära Fronten

Foto: Revolutionära Fronten
 

Åtta vänsterextremister, varav en från Borås, åtalas efter flera attacker med brandbomber, yxor, knogjärn och andra tillhyggen.


Slag, sparkar, knogjärn, tillhyggen, pepparspray, brandbomber och yxor. Enligt ett åtal vid Stockholms tingsrätt har vänsterextremisterna som nu åtalas varit väl förberedde när de attackerat sina antagonister. Flera fall av grov misshandel ska ha skett i grupp och de åtalade ska ha både sparkat och slagit med tillhyggen mot huvudet på sina offer när de legat ner på marken.

Grova hot har utförts genom att gruppen satt yxor i ytterdörrar, krossat fönster och klottrat "nassesvin" och "RF" (Revolutionära Fronten).

Ett av misshandelsfallen gäller två slovakiska gästarbetare som misshandlades i samband med en demonstration i centrala Stockholm i september förra året.

Flera av misshandelsfallen har skett öppet så att vittnen kunnat se. På flera ställen i åtalet har åklagaren dessutom skrivit "foton och film på de tilltalade och gärningen".

Totalt åtalas åtta personer. De är i åldrarna 19-27 år och kommer från Stockholmsområdet, Borås, Eskilstuna, Strängnäs, Örebro och Jönköping.

En 19-åring misstänks för flest brott och han ska enligt åtalet inta en framträdande roll inom Revolutionära fronten. Som stöd för det hänvisar åklagaren till uppgifter från Säkerhetspolisen.


Mannen, som är skriven i Strängnäs, ska ha åkt runt till olika orter i Sverige och begått brott. I Stockholm ska han ha varit med när de två slovakiska gästarbetarna angreps med slag, sparkar, blomkrukor, glasflaskor och andra tillhyggen. En av männen ska ha misshandlats kraftigt när han låg på marken. Båda fick slag mot både kropp och huvud

  • TT

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards