Direktlänk till inlägg 21 januari 2016

På tal om mutor och ett ohederligt leverne . .

Av tommy norum - 21 januari 2016 07:00


Håller Socialdemokraternas och fackföreningens pampvälde på att krakelara nu när man blivit avslöjade med byxorna nere hur man totalt lurat skjortan av medlemmarna och skott sig själva med medlemmarnas fackavgifter.   



 


Här har vi bilden av en fackföreningspamp som levt gått på medlemmarnas fackavgifter. En bild som den nu avgående Kommunalordföranden Annelie Nordström stort sett erkände är sann men lovade bot och bättring och ändrade rutiner för att få tillbaka medlemmarnas förtroende. Då gäller det att skynda på för om medlemstappet fortsätter som de senaste dagarna så finns snart inget kommunalarbetareförbund. Själv meddelande hon på presskonferensen att hon avgår men tänker dock sitta kvar till kongressen i maj i år. Frågan är bara om medlemmarna kommer att acceptera det.


 

Man pratar om mutor när det gäller vår utrikesminister Margot Wallströms bostadsaffärer. Men men det är väl en droppe i haven när ser hur s-politiker och facket snyltar på medlemmarnas fackföreningsavgifter för att driva Socialdemokratisk valpropaganda. Med mygel och bakom en falsk demokratifasad så beslutar man över medlemmarnas huvud i vilken riktning politiken skall föras. Att Socialdemokraterna inte har majoritet av LO kollektivets medlemmar det struntar man blankt i . Och för att behålla den Socialdemokratiska makten i förbunden så tillåter man inga andra medlemmar än med socialdemokratisk partibok i fickan att delta i fackarbetena. Vi får väl se hur länge den ordningen får fortgå där man sätter hela demokratin ur spel med hemmagjorda skräddarsydda argument för stoppa andra partier att ta makten från Socialdemokraterna. Nog finns det likheter med det forna sovjetsamhället som tog till liknande metoder för att säkra makten. Vi får väl se hur länge det tar innan LO pamparna likt Kommunal får krypa till korset och erkänna att man nog inte tog det där med demokrati och medlemsinflytande riktigt på allvar.




   

Och hur var det med mutororna ? Nu vet du Stefan säger LO basen Karl-Petter Thorwaldsson, nu har vi bidragit till din valkampanj med medlemmarnas fackavgifter så nu får du se till att vi får vår del av kakan, och det där med att de som inte röstar på socialdemokraterna är med och bidrar det kan du ta lätt på. Du skulle bara veta vad medlemmarna är lättlurade och naiva. De är så jävla dumma i huvudet så de förstår inte hur vi använder deras fackavgifter. Vi får hålla en lite lägre profil nu när kommunal granskas av media. Men sen fortsätter vi som vanligt. Så valpengarna levereras i vanlig ordning. Hur många miljoner sa du att ni behöver? 

 

 


70 miljoner i LO-stöd till S vid förra valet.

LO har de senaste fem åren gett över 70 miljoner kronor i stöd till Socialdemokratiska partiet.  

 

 

 
 
Ingen bild

Åmålsbo

22 januari 2016 23:36

Jo kommunals ordförande ska naturligtvis avgå snarast. Minst 10000 har lämnat förbundet. Puma Swede hade varit 2 ggr på lyxkrogen men Annelie sa att det var 1 ggr (och visade med fingret) ha ha vilken stinkande sörja detta är. Tony Irving har visat sig naken för kommunalpamparna. Dålig underhållning om ni frågar mej.

Michel Karlsson kommer ju från fackföreningsarbete. Undrar hur mycket som har rests, botts, ätits och supits i Kommunal Älvsborg?

Margot Wallström har nog fler lik i garderoben tro jag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards