Direktlänk till inlägg 20 augusti 2015

Sanning och konsekvens av Sven-Åke Runelid

Av tommy norum - 20 augusti 2015 08:54

Sven-Åke Runelid

Sanning och konsekvens
om invandrarpolitik
innan inbördeskriget kommer…


Om man upprepar en lögn tillräckligt många gånger lär det till slut bli en sanning. Hur många gånger en sanning måste upprepas innan den blir riktig sann vet jag inte, men skam den som ger sig.
Sanningen är att vi i Sverige har misslyckats med  integrations -och flyktingpolitiken. Om detta är vi många som har synpunkter på idag och om repetition är kunskapens moder(Repetitio est mater studiorum) så tar vi ett varv till.
De flesta flyktingar som anländer till Sverige är papperslösa och saknar därmed handlingar om vem de är och vart de kommer ifrån.
Om vi ställde kravet att alla som ska välkomnas in i vårt samhälle måste styrka sin identitet, då kan jag med största sannolikhet garantera att man ”trollar” fram en id-handling. Undantag finns alltid, men det bekräftar bara regeln.
Om vi ställde kravet på att de nyanlända, förutom att följa de regler och lagar som gäller i Sverige, även ska ställa upp på angivna krav om skola, arbete och bostad, då skulle alla känna sig tryggare, för man vet vad som gäller.
Om det inte finns några regler så skapar man egna. Då bildar man  parallellsamhällen där oskrivna lagar  gäller.
Vi svenskar är ett naivt men vänligt sinnat folk. Vi tror gott om de flesta människor. Vi är inte vana vid krig och våld. Vi står handfallna och ser bestört på när man i invandrartäta områden utkämpar blodiga strider om makten. Vad är det som händer?
Innan det blir vi mot dom. Innan det blir inbördeskrig måste vi hjälpas åt att lyfta de styrandes huvud ur sanden och se sanningen i vitögat och förstå, att ett kravlöst samhälle är en fara för alla innevånare oavsett bakgrund.


Sven-Åke Runelid

PS. Även sänt till migrationsminister Morgan Johansson och den finns att läsa på www.nwt.se DS

 
 
Ingen bild

Dag Blomqvist

20 augusti 2015 21:20

Polisledningen förbjuder poliser att följa lagen.

Lyssna själv hur det går till inom polisen:

https://www.youtube.com/watch?v=Za-fM8AOoVM

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

25 augusti 2015 10:23

Ett urklipp ur en artikel:

"Tidningarna har tagit bort sina kommentarsfält, och politikerna omger sig med tjänstemän som kallar uppringare som vill uttrycka sin oro för "rasister" och slänger på luren. Om detta vittnar tusentals inlägg på Facebook. En som faktiskt lyckades få tala om sin oro är Ewa på Facebook. Hon beskriver hur hon ringde upp Migrationsverket:

"Ja, nu har jag släppt lös fan själv. Jag ringde till Migrationsverket och krävde att få tala med en enhetschef. ...

Där öste jag ur mig alla orättvisor jag kan komma på vad våra gamla beträffar och hur deras hem tas ifrån dem för att ges till asylsökande.

Han fick också höra hur otrygga vi svenska kvinnor känner oss pga av alla dessa gruppvåldtäkter som utförs av asylsökanden och andra utlänningar. Frågade också om vi ska behöva bli halshuggna innan de slutar ta emot flera av den här sorten. ...

Nu sitter jag här alldeles tom i huvudet efter att ha gråtit, skrikit, diskuterat, rasat runt och fått ur mig alla frustrationer.

Talade om för honom om hur många vi är som är deprimerade pga av vad de gör på Migrationsverket. Han blev jätteledsen att vi känner så här. Ja, sade jag många känner som jag men få vågar öppna truten av rädsla för att kallas för rasist. Man behöver inte ens vara Sverigedemokrat för att se hur vårt land går sönder för varje dag som går. Något som du och alla andra på Migrationsverket är ansvariga för.

Var ska jag söka asyl, frågade jag, den dagen det inte längre går att bo här? Vårt land är förstört både ekonomiskt, socialt mm och det är ni ansvariga för. Han svarade att det var politikerna som beslutade över dem men de skulle göra allt de kunde för att det skulle bli bättre."

Läs hela artikeln här:
http://sv.gatestoneinstitute.org/6387/ikea-morden

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards