Alla inlägg den 22 mars 2011

Av tommy norum - 22 mars 2011 09:52

Efter ha läst Sune Tholins krönika i dag så ser vi att när argumenten tryter då tar man till skitprat och  rykten  för att misskreditera dem som tycker annorlunda än Sune Tholin, en av delägarna i PD.

Samma företeelse som har härjat i de forna kommunistländerna där  ledarnas monopol på massmedia användes till att få slut på opinioner med alla till buds stående medel  där ljug och insinuationer  var vardagsmat i nyhetsförmedlingen.

I dagens krönika så slår Sune vilt omkring sig i omgivningen med påståenden tagna ur luften utan en ordentlig research.


Skamligt att en tidningsägare sjunker så djupt i dyn att han inte kan hålla sig till det hela konflikten handlar om istället för att prata skit om sina meningsmotståndare.


Att överhuvudtaget dra in tjänstemän som har till sin uppgift att genomföra det politikerna bestämmer och där han i negativa ordalag beskriver att de går in för uppgiften med liv och lust för att få bort Dalbo-Båtar. Ett förhållande som man önskar både journalister och tidningsägare tar till  sig  när de i sin yrkesutövning tar reda på sakförhållandena om vad  som sker i kommunen. Men det kanske är så att det är Sune som skall bestämma i vilken grad av energi våra tjänstemän skall lägga i sina arbetsuppgifter .  


Kanske vore på plats att höja debattnivån och slippa denna pajkastning som inte har ett dyft med de sakförhållanden som hela frågan handlar om.

Kanske på tiden att PD börjar ta sitt journalistiska ansvar att förmedla nyheter som berör kommuninnevånarna som grupp istället för att skydda enskilda medborgare som fått tillgång till våra skattemedel på ett obehörigt sätt genom klantiga tjänstemän och politiker utan noll koll på läget.

Ett förhållande som skapat en kultur i kommunen som den nuvarande politiska ledningen vill bryta upp men som tydligen PD med Sune Tholin vill fortsätta med om han skall kunna bo kvar här och betala skatt.

Ps Jag undrar om det är dags för PD att tänka över sitt engagemang i denna konflikt innan ni totalt tappar förtroendet inför era läsare.

   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards